Síközpont

Síközpont az egész családnak

A Skicentrum Košútka 503 – 723 m t. sz. f. magasságban helyezkedik el és alkalmas kezdő síelők számára de a tapasztaltabbaknak is megfelel. 4 különböző kategóriájú lesiklópályán lehet síelni, melyek közül a leghosszabb 1 140 méteres, és különösen szép panorámás kilátást nyújt a Polyánára, és az egész Polyána-hegyaljára. A központban 4 felvonó található, amelyek óránként akár 2 000 személyt is fel tudnak szállítani. A legkisebb síelők számára egy végtelenített kötél áll rendelkezésre.

Az egész központot mesterséges hóval borítják, és a leghosszabb kivilágított lesikló pályán esti síelés közben lehet megcsodálni az esti Polyána-hegyaljai tájat.

Adrenalinkedvelőknek kedvező hóhelyzet esetére rendelkezésre áll a kiépített SnowPark ugratókkal, rail-ekkel és további akadályokkal.

Természetesnek számít a sílécek, hódeszkák, bakancsok és kiegészítők kölcsönzője és szervize. Azoknak a sízőknek, akik szeretnének megtanulni síelni/hódeszkázni, vagy tökéletesedni szeretnének tudásukban, rendelkezésre állnak tapasztalt oktatóink. Gyermekek számára síiskolát és síóvodát működtetünk.

Az étkezést és a büfét a Košútka Panzió biztosítja, amely közvetlenül a lesiklópálya mellett található. Gyorsételt a lesiklópálya fönti részében található fűtött terasszal ellátott büféjében vásárolhat.

A központ kényelmesen, hólánc használata nélkül elérhető és ingyenes parkoló áll rendelkezésre több mint 150 gépkocsi számára.

ZJAZDOVKY    
NÁZOVDĹŽKAPREVÝŠENIENÁROČNOSŤ
Hlavná970 m220 mstrednáicon_ok
Ľahká500 m50 mľahkáicon_ok
Traverz600 m100 mľahkáicon_no
Strmá400 m100 mťažkáicon_ok
Detská110 m30 mľahkáicon_ok
Nekonečné lano30 m3 mľahkáicon_ok

Oldaltérkép